Helmint üzenet, 10 rejtett üzenet, amit észre sem veszel ezekben a logókban

A CNN cikke nyomán bemutatunk 10 olyan vállalatot, amelynek logója többet mondd el, mint amire elsőre gondolnánk.

helmint üzenet

Helmint üzenet Aki élelmes volt, az észrevehette, hogy a FedEx logójában elrejtettek egy nyilat, mégpedig az utolsó két betű közötti negatív térben. Ennek köszönhetően a cég számos díjat zsebelt be és az egyik legkreatívabb céges logónak tartják a piacon.

Saját Memoji létrehozása

BMW A BMW német autógyártó logója esetében sokáig azt hitték, hogy egy stilizált repülőgép propellert jelképez egy kék eges háttérrel, utalva ezzel a MBW múltjára mint repülőgépmotor-gyártó. Azóta a vállalat tisztázta a logó jelentését, ami Bajorország zászlóját mutatja, miután a cég onnan származik. Toblerone A Toblreone svájci csoki Bern városából származik, amely nincs messze a híres Matterhorn hegycsúcstól az Alpok egyik legmagasabb hegycsúcsaamit a csoki csomagolásán is feltüntettek.

bél paraziták tojások állítsa le a parazita gyógyszert

Sőt, ha valaki igazán megnézi azt a hegyet a csomagoláson, akkor felismerheti benne Bern szimbólumát is, ami egy medve. Washington Capitals Annyira nem meglepő, hogy az NHL-ben szereplő Washington Capitals igyekezett úgy kialakítani a logóját, hogy az valamilyen formában kötődjön az amerikai fővároshoz.

Deadly Worms!!! – A look at Soil Transmitted Helminths

Aki közelebbről megnézi a csapat logóját, a sast, helmint üzenet láthatja, hogy a sas szárnyai alatt a washingtoni Capitolium helmint üzenet ki. Tour de France A Tour de France logójában el van rejtve egy bicikliző alakja, mégpedig az R betűben, az alatta lévő O betű pedig egyben egy bicikli kerekét jelképezi.

helmint üzenet

LG Helmint üzenet dél-koreai elektronikai gyártó kör alakú logója magába foglalja az L és G betűket, helmint üzenet aki jobban megnézi, az láthatja, hogy a betűk egy kacsintó arcot formálnak. Még egy érdekesség: ha a logót kicsit jobbra fordítjuk és egymáshoz illesztjük az L és G betűket, akkor megkapjuk a Pac Man nevű játék elhíresült szimbólumát.

Baskin Robbins A Baskin Robbins fagyiüzletlánc részben arról is híres, hogy 31 eredeti ízt kínálnak, a hónap minden napjára egyet.

  • Animoji és Memoji használata az iPhone-on lévő Üzenetek alkalmazásban Az Üzenetek alkalmazás lehetővé teszi, hogy Animoji- és személyre szabott Memoji-matricacsomagok segítségével fejezze ki magát a személyiségétől és aktuális hangulatától függően.
  • Komplex parazita tisztítás

A es számot már régóta használják különféle formában a logójukban, a legújabb verzióban helmint üzenet B és R betűkben rejtik el. Forma 1 Bár azóta logót váltott, egészen ig 23 éven keresztül volt a logója  a Forma 1-nek az alábbi, ahol az F helmint üzenet és a piros sebességet mutató ábra között elrejtettek egy 1-es betűt a negatív térben. Ez úgy tűnik, nem volt evidens minden néző számára, így inkább újradizájnolták a logót.

megszabadulni a férgektől a férgektől

Cisco Bár a Cisco székhelye közelebb van San Joséhoz, a Cisco Systems nevében és dizájnjában is közelebb áll San Franciscóhoz, utóbbi esetben meg lehet figyelni, hogy a név feletti vonalak a Golden Gate hidat reprezentálják. Starbucks A Helmint üzenet helmint üzenet mostani verziója kissé aszimmetrikus.

helmint üzenet

Az alapból egy sellőt formáló alak arcán meg lehet figyelni, hogy a jobb szem alatti vonal kissé lejjebb megy, mint a bal helmint üzenet alatti, tehát az orr érett láncízületek ábrázolása nem szimmetrikus.

Azt mondják, ez szándékos volt a dizájnerek részéről, mivel azt akarták, hogy a sellő helmint üzenet emberibb legyen, az ember pedig nem tökéletes.

  • 10 rejtett üzenet, amit észre sem veszel ezekben a logókban - autohifituning.hu
  • Díjmentes visszaküldés.
  • Outdoor Sports Protective Gear Outdoor Sports Black Matte S1 Lifer Helmet autohifituning.hu
  • Féreghajto készítmények
  • Giardia bacteria en perros
  • Hogyan néz ki a féreg féreg
  • Szolgáltatásaink javítása érdekében sütiket használunk.

Fontos információk