Helmint útmutatás, 2019, Fekete, James Hunt Helmet 1976 Kulcstartó

helmint útmutatás

helmint útmutatás férgek, melyek a tünetek

Termékinformáció Áttekintés A Lumos intelligens kerékpáros sisak az első olyan fejvédő, helmint útmutatás tökéletes egységbe fogja össze a láthatósági fényeket, a fékezés- és az irányjelző fényeket, valamint az iOS-alkalmazás nyújtotta funkciókat. Az elöl és hátul is szupererős LED-ekkel felszerelt Lumos sisak helyzetéből adódóan a szokásosnál magasabbról bocsátja ki a fényt, így láthatóbb leszel az helmint útmutatás. Láttasd magad az úton A Lumos sisakba kiváló minőségű fények vannak közvetlenül beépítve.

típusú féreg lárvák

Elöl 10 fehér, hátul 38 piros, és irányjelzéshez mindkét oldalon 11 borostyánsárga LED gondoskodik arról, hogy igazán jól látható legyél az utakon. Irányjelző fények Az Apple Watchra készült Lumos app intelligens kézmozdulat-felismerő algoritmusok segítségével észleli, hogy mikor adsz karjelzést, és automatikusan villogtatni kezdi a sisak irányjelző fényeit.

helmint útmutatás

Más módon is jelezhetsz: a sisakhoz mellékelt, kormányra rögzíthető, vezeték nélküli távvezérlő gombjaival. Csatlakoztatható helmint útmutatás Apple Egészség alkalmazáshoz A sisakot az iPhone-on futó alkalmazással összekapcsolva folyamatosan rögzítheted útjaidról az adatokat.

helmint útmutatás

A Lumos app mindig automatikusan rögzíti kerékpáros aktivitásod adatait, amíg a sisak be van kapcsolva, és fel is tölti azokat az Apple Egészség, illetve a Strava alkalmazásban gyűjtött tevékenységadataid közé.

Fontos információk