Halogén méregtelenítés,

halogén méregtelenítés

A halogén méregtelenítés hullámhosszú infrasugarak különböző mélységig képesek behatolni az emberi testbe, az halogén méregtelenítés látható kék vonal jelenti az infrasugarak testbehatolási mélységét a sugarak hullámhosszának függvényében.

Philips vitae infra szauna

Minél rövidebb a hullámhossz, annál nagyobb a mélyre hatolás képessége. A hosszúhullámú infrasugára középhullámú infrasugára rövidhullámú infrasugár mm-re képes behatolni az emberi testbe. Az infrasugarak maximális behatolási halogén méregtelenítés mm. A kezdeti melegítési mélység tehát az infrasugárzó által generált halogén méregtelenítés hullámhosszának függvénye. A kezdeti melegítési mélység pedig a méregtelenítés hatékonyságának, s intenzításának szempontjából nagyon fontos.

Amennyiben az infrasugarak az infraszaunázás kezdeti periódusában egyből elérik a szubkután réteget, úgy az infrasugárzó maximális hatékonysággal, maximális méregtelenítő képességgel működik.

Extra tartozékok Philips fejlesztésű Vitae halogén sugárzók Az izzadás útján történő méregtelenítés annál hatékonyabb, minél inkább ebből, az ún. A különböző hullámhosszú infrasugarak különböző mélységig képesek behatolni az emberi testbe, az ábrán látható kék vonal jelenti az infrasugarak testbehatolási mélységét a sugarak hullámhosszának függvényében. Minél rövidebb a hullámhossz, annál nagyobb a mélyre hatolás képessége. A hosszúhullámú infrasugára középhullámú infrasugára rövidhullámú infrasugár mm-re képes behatolni az emberi testbe.

Ez utóbbi tulajdonság a teljes spektrumú infrasugárzókra jellemző. A Philips fejlesztésű Vitae infrasugárzó a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározza amely a teljes infravörös tartományt felölelve infravörös A, B és C sugárzásból áll – mely legmegfelelőbb az emberi test számára.

halogén méregtelenítés

Infraszauna építőknek és infraszauna gyártóknak alkatrészek, alapanyagok kedvező áron! Az Infravarázs infraszauna egyik előnye az előre gyártott kabinokkal szemben, hogy azt lakása vagy üzlete bármely min. A díjmentes helyszíni felmérést és egyeztetést követően olyan infraszauna készül, amelyet Ön előzőleg megálmodott. Az Infravarázs infraszauna használata kellemes minden korosztály számára, mivel a levegő hőmérséklete alacsony, csupán °C és használata közben a levegő páratartalma sem csökken, így lélegezni is kimondottan kellemesebb.

Az egyes hullámhosszak arányát a gyártó az emberi test infra- hő- elnyelő képességére optimalizálta, ezáltal a Philips fejlesztésű Vitae infrasugárzó használatakor az emberi test felső mm-e egyenletesen, kellemesen és - ami a legfontosabb - egyszerre melegszik át. Így a megfelelő behatolási mélység mellett optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb halogén méregtelenítés hatásosabb.

A Philips fejlesztésű Vitae infrasugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes sugárzását. A teljes hullámhossztartomány sugárzásával így egyenletes, a bőr, illetve a bőr alatti szövetrétegek mély átmelegítésével érünk el hatékony méregtelenítést. A rövidhullámú infrasugarak révén a Az aszcariasis mikrofocal regisztrált Philips fejlesztésű Vitae infrasugárzó bőrfelszín alatt mm mélyen fekvő szubkután réteget is átmelegíti.

hány embernek van férge

Halogén méregtelenítés a sugarak egyből elérik azokat a rétegeket, ahol a méreganyagok raktározódnak, azonnal megindul azok kiizzadása. A Philips fejlesztésű Vitae halogéntechnológiás sugárzók használatával igen hatékony a méregtelenítés. Az InfraVit Infraszaunákban többszörös mennyíségű izzadtság távozik, mint a finn szaunában, vagy mint a más technológiával szerelt infraszaunákban. Az izzadással távozó, nem víz jellegű káros anyagok nehézfémek, fölösleges ásványi sók, salakanyagok, zsír, koleszterin, tejsav stb.

Top márkák

Ez biztosítja az ember felső bőrrétegének szubkután mély 5 mmhatékony és kellemes felmelegítését. Ez eredményezi a halogén méregtelenítés hőmérsékleténél jóval magasabb hőérzetet. A sugárzó kialakításakor a tervezők tudósokkal együtt működve maximálisan figyelembe vették az emberi bőr természetes hőelnyelő képességét. Az IV B középhullámú sugarak mm behatolási mélységre képesek, a bőrfelszín alatti rétegek egyenletes átmelegítéséért felelősek.

halogén méregtelenítés

Infravörös C hosszúhullámú sugárzás: Ezek a sugarak a természetben nem érik el a Föld felszínét. Az IV C hosszú hullám sugarak csak a bőrfelszínt melegítik feregtelenito gyerekeknek, bőrbe hatolás nélkül.

halogén méregtelenítés meregtelenites fergek

halogén méregtelenítés IV-A-nál alacsonyabb behatolási képességük miatt a bőrfelszín alatt elhelyezkedő fájdalomérzékelők figyelmeztetéséért felelősek, így segítik elő az InfraVit Infraszauna használatának biztonságát.

Műszaki információk - Üzemeltetéséhez V-os, egyfázisú áramkör szükséges - A lámpatestek W, W vagy W-os kivitelben kaphatók - A lámpák élettartama üzemóra. Ez azt jelenti, hogy átlagos használat mellett ez az élettartam év - Színhőmérséklet: Kelvin Philips fejlesztésű Vitae infrasugárzók InfraVit lámpatestben A Philips fejlesztésű Vitae infraszálat befoglaló többféle lámpatest hosszú kísérletezési folyamat halogén méregtelenítés kialakított, speciálisan erre a célra hajlított különböző parabola-tükröt tartalmaz, mely a ráeső infrasugarakat maximális hatékonysággal veri vissza az InfraVit Infraszauna terébe, biztosítva ezzel a maximális hatást, valamint az infraterhelés szabályozhatóságát.

halogén méregtelenítés

Ez utóbbi azt jelenti, hogy testünk infraterhelése egyrészt a lámpatestek különböző kialakításával, valamint testünk és az infraszálak egymáshoz viszonyított pozíciójával hatékonyan és jól tervezhetően szabályozható. Kabinjaink várható jellemző felhasználási jellegétől függően halogén méregtelenítés InfraVit Infraszaunákban legkevesebb 15 féle sugárzó-lámpatest összeállításból választhatunk a megfelelő hatékonyság elérése érdekében. Az InfraVit a Philips fejlesztésű Vitae sugárzókra üzemóra, vagy 5 év teljeskörű garanciát vállal.

Használják a természetgyógyászatban, a hagyományos gyógyászatban, kozmetikákban, hotelekben, panziókban, fürdőkben. Az infraszaunánkban Philips Vitae infra-halogén lámpa biztosítja az infravörös sugárzást. Az infraszálat befoglaló lámpatest hosszú kísérletezési folyamat során kialakított speciálisan erre a célra hajlított parabola-tükör, mely a ráeső infrasugarakat maximális hatékonysággal veri vissza a kabin terébe, biztosítva ezzel a maximális hatást, halogén méregtelenítés az infraterhelés szabályozhatóságát. Ez utóbbi azt jelenti, hogy testünk infraterhelése a test és az infraszálak egymáshoz viszonyított pozíciójával hatékonyan és jól tervezhetően szabályozható.

Fontos információk