Worm fereg

Féreg, worm műcsali, vékony gumihal, féreg műcsali

worm fereg giardia cane e bambini

Szerencsére könnyen ellenőrizhetjük, hogy worm fereg érintett-e, és be is zárhatjuk a biztonsági rést. Bekapcsolva hagyott fejlesztői beállítás okozhat gondot a kisebb ázsiai gyártóktól származó androidos mobiltelefonokon.

A nyitott os TCP portnak köszönhetően a támadók az Android Debug Bridge ADB interfész, vagyis az androidos hibakereső segítségével kapcsolódhatnak a készülékekhez. Az ADB egy sor tevékenységre használható: egyszerűen kiolvashatóak a mobiltelefonok rendszerinformációi, de szenzitív adatokat lehet ellopni vagy kártékony programok is telepíthetőek a készülékekre.

Az ADB-t a mobilos szoftverfejlesztők használják arra, hogy elemzések vagy telepítések során direkt kapcsolatot hozzanak létre a készülékkel — ismerteti Alexander Burris, a G DATA vezető kutatója. Alaphelyzetben az okostelefonokon az ADB ki van kapcsolva. A problémát az okozza, hogy egyes ázsiai készülékgyártók elfelejtették bezárni az ADB interfészt, mielőtt forgalomba hozták a termékeiket. Az első ADB féreg A hiba azért kritikus, mert néhány hónappal ezelőtt már megjelent az első androidos féreg, amely ezt a kaput használja ki worm fereg terjedéséhez.

a legjobb gyógyszer a parazitákról a testben

Amikor az ADB. Miner az okostelefonhoz kapcsolódik, egy USB debugging kérdés jelenik meg.

worm fereg

Ha OK-t nyomunk, akkor a készülék fertőzötté válik. A féreg nyitott TCP portok után kutat az interneten, majd tovább terjed más készülékekre, egy kriptobányász botnetet alkotva.

A felhasználó szempontjából ez azt jelenti, hogy a készülék teljesítménye csökken, az akkumulátoridő lerövidül, középtávon pedig a készülék is károsodik.

  • Facebook Gyorsan terjed az új email féreg: I-Worm.
  • Helminthiasis kezelési rendszerek
  • A szörnyek bennem találkoznak a parazitákkal
  • féreg – Wikiszótár
  • Peca Pláza - Műcsali / Twister csali / MINI WORM FÉREG PLASZTIK MŰCSALI

A jó hír viszont, hogy fenyegetés egyszerűen elhárítható. Ehhez a készülék beállításaiban egyszerűen ki kell kapcsolni az esetlegesen nyitva felejtett fejlesztői beállításokat.

típusú paraziták képekkel

Ha pedig worm fereg nem szerepelnek az elérhető menüpontok között, akkor eleve nincsenek bekapcsolva — szerencsére ez a helyzet a mobiltelefonok többségén. További cikkek.

parazita egy ember belsejeben férgek a hólyag kezelésében

Fontos információk