Teknos feregtelenites

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt

Kvízjáték Teknős eledelek Ha teknőst szeretnél tartaniakkor fontos, hogy tisztában legyél azzal is, hogy az általad kiszemelt teknősfajnak milyen táplálékigényei vannak.

paraziták pszichológiája

A terráriumi körülmények között is tartható szárazföldi teknősök mindegyike kivétel nélkül növényevő. A vízi teknősök esetében már kissé bonyolultabb a helyzet, mivel például a sárgafülű ékszerteknős mindenevő, azaz növényi és állati eredetű táplálékra is szüksége van.

giardiasis és allergiák melyik gyógyszer segít a férgek ellen

A hazánkban régebben nagy népszerűségnek örvendő vörösfülű ékszerteknős fiatalabb korában főleg halakkal és gerinctelenekkel táplálkozik, de az évek előrehaladtával egyre nagyobb mértékben igényli a növényi eredetű eleséget is. Teknos feregtelenites esetekben az állati eredetű eleségekről kell gondoskodnod a teknos feregtelenites, máskülönben a halaidat fogja megtizedelni őkelme.

a leghatékonyabb féreg elleni szer

Ha szárazföldi teknősöd van, akkor a friss biozöldségek és gyümölcsök mellett is ki kell egészítened a páncélos kedvenced teknos feregtelenites különféle, szárazföldi teknősfajok számára megfelelő tápokkalvitaminos készítményekkel és olyan táplálék-kiegészítőkkel, amelyek biztosítják a teknősöd kalcium szükségletét.

Ha így teszel, akkor elkerülheted a hiánybetegségekből adódó komoly problémákat.

teknos feregtelenites platyhelminthes osztályok és példák

Az Okosgazdi webáruház kínálatában hatalmas választékot találsz a vízi- és a szárazföldi teknősök számára készített különféle eleségekből. Igyekezz minél többféle eleségtípussal etetni, teknos feregtelenites kellő változatosságot biztosíthatsz a tekidnek.

fergek es parazitak paraziták tünetei a felnőtt testében

A kalcium pótlást úgy oldhatod meg a legegyszerűbb módon, ha rendszeresen megkínálod a kedvenced például szépia vázzal, vagy adhatsz neki páncélerősítő tablattákat. Az általunk forgalmazott teknőseleségek és tápok között nem csak felnőtt állatoknak, hanem fiatal egyednek megfelelő szárazeleségeket is találsz pl. JBL ProBabyígy akkor is tökéletesen kiegyensúlyozott menüt tudsz biztosítani a teknősödnek, ha még csak pár centiméteres teknos feregtelenites.

Fontos információk