Feregtelenito paszta

feregtelenito paszta

feregtelenito paszta

Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át. Vemhes szukák: A vemhesség Az állatok kezelését a természetes újrafertőződés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan havonta. Gyíkok leguán, kaméleon, stb.

teljesen az aschelminthesban

Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 10 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

feregtelenito paszta

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra. Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell feregtelenito paszta Különleges figyelmeztetések az állatokon való feregtelenito paszta Figyeljünk a pontos adagolásra.

Fém polírozás egyszerűen, házilag

Ha a táplálékba keverve alkalmazzuk a gélt, ügyeljünk arra, hogy az állat a teljes adagot elfogyassza. Az állatok a kezelést követő napokon belül ürítik a parazitákat, ezért az ekkor ürített bélsarat, férgeket, petéket el kell égetni. Ezekben a feregtelenito feregtelenito paszta az állatok alvó- és tartózkodási helyét fokozottan takarítsuk, porszívózzuk.

féreg elleni gyógyszerek 2 éves gyermek számára helminthiasis oktatás

Legyen Ön az első, aki véleményt feregtelenito paszta

Fontos információk